Troeven

Één contact

Één contact

Door met Maes & Coucke samen te werken heeft u één vaste contactpersoon die gedurende het volledige project instaat voor de coördinatie van de werken. De projectleider leidt alles in goede banen en ontneemt u zoveel mogelijk zorgen tijdens het bouwproces.

Één pakket

Één pakket

Wij gaan een engagement aan voor de volledige opvolging van de renovatie. Bij Maes & Coucke worden de werken vóór de effectieve start ten gronde voorbereid om vertragingen en problemen bij uitvoering te vermijden. Ook de materiaalkeuzes worden vóór de start van de werken vastgelegd en doorgesproken. Op korte termijn en volgens een strikte timing werken, dat vinden wij belangrijk. Nadien blijven we ook bereikbaar, al maken we ons sterk om vóór de oplevering zoveel mogelijk alle details af te werken.

Één kwaliteit

Één kwaliteit

De uitvoerders van de werken worden door Maes & Coucke grondig en zorgvuldig geselecteerd. De projectleider kent zijn vak en anticipeert op eventuele moeilijkheden die tijdens de werken naar boven komen. Goede communicatie en regelmatige toetsing met alle betrokken partijen, daar maken we een prioriteit van.