Wie zijn wij

  • Maes & Coucke zet zich sinds 2009 in om uw renovatiewerken tot een verzorgd einde te brengen. Als algemeen aannemingsbedrijf spitsen we ons toe op totaalprojecten in renovatie, om zo instapklare projecten te kunnen realiseren. Ons ervaren team van projectleiders neemt het volledige traject in handen, gaande van de voorbereidingsfase tot en met de oplevering. Zo kan u bij ons terecht voor het ontmantelen van een gebouw tot en met de gewenste binnenafwerking, al dan niet met een verdere uitbreiding van het bestaande pand. De werken worden in hoofdzaak uitgevoerd door onderaannemers waar we sinds jaar en dag mee samenwerken.

  • Charlotte Coucke

    Licentiaat Germaanse filologie (UGent – 2006). Management & Communicatie (HoGent – 2007) Sinds 2010 uitvoerend binnen Maes & Coucke. Samen met een aantal medewerkers de administratieve steunpilaar voor de projectleiders. Verantwoordelijk voor alle werk achter de schermen.

    Cederic Maes

    Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (UGent – 2006). General Management (Vlerick - 2007). Sinds 2007 actief in de bouwwereld. Gedegen ervaring verkregen bij het opvolgen van diverse grote en kleinere renovatieprojecten. Een kritische kijk bij de uitvoering van de projectleiders, en steeds op zoek naar verbeterpunten binnen de organisatie.